Food Lab Zeeland is een organisatienetwerk met aan de ene kant horecaondernemers, producenten en leveranciers van het Zeeuwse regionale product, overkoepelende organisaties en kenniscentra en aan de andere kant het vmbo en mbo horeca. Al die partners in één krachtig netwerk; dat moet wel succesvol zijn en concreet leiden tot nog meer business en innovatie.
Land | Netherlands |
Provincie | Zeeland |
Onderwijssector | mbo |
Sector | Agrifood Onderwijs & Samenleving |
Maatschappelijke uitdagingen (MMIP) | LWV - MMIP D1 tn D4 - Missie D - Gewaardeerd, gezond en veilig voedsel |
Aandachtsgebieden | Aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt Innovatie van de beroepspraktijk Verbeteren van het onderwijs |
Type samenwerking | MBO-initiatief |
Startjaar | 2015 |
E-mailadres | mhardy@scalda.nl |
Social Media | Facebook |
Projectleider | Gre Krijn-Dieleman 06-50569708 gkrijn@scalda.nl |
't Hof Welgelegen | Bidfood |
Gasterij Rubens | Green Leisure |
Habraken Vis/BRU 17 | Jinx Hospitality |
Koksgilde | Kreko |
LMG | Lekker Regionaal Product |
Nehalennia | Plat de Zelande |
Pontes Goes | Pontes Pieter Zeeman |
Scalda voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie | Stedelijke Scholengemeenschap De Rede voor Lyc Havo Mavo Vbo Lwoo |
Vishandel van As | Vlasbloemeken |
Zilte Academie Zeeland |
Is dit jouw PPS en wil je iets toevoegen of wijzigen? Vul dan dit formulier in.