We willen de bakkerij- en zoetwarensector nu en in de toekomst voorzien van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, op alle niveaus. Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van wendbaar vakmanschap. Samen werken aan voldoende instromers die lerend werken, werkend leren, duurzaam inzetbaar zijn en zich een leven lang kunnen ontwikkelen.
Gezamenlijk onderzoek en innovatie
Ontwikkeling en verbetering van producten en ingrediënten door onderzoek, onderlinge kennisuitwisseling en innovatie. Samen leren, veranderen en innoveren.
Het imago van de sector verbeteren
Samen werken aan maatschappelijke uitdagingen zoals gezonde voeding, duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetprint. Voortdurend samen innoveren om onze producten aan te passen aan zowel maatschappelijke als consumentenwensen. Dit allemaal met als doel om het imago van de sector te verbeteren.
Land | Nederland |
Provincie | Friesland |
Onderwijssector | mbo |
Sector | Agrifood |
Aandachtsgebieden | (Praktijkgericht) onderzoek Aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt Innovatie van de beroepspraktijk Leven lang ontwikkelen |
Type samenwerking | MBO-initiatief |
E-mailadres | info@bakerysweetscenter.nl |
Social Media | Facebook |
Projectleider | Hilco Wagenaar 0646751896 h.wagenaar@steensm |
Avebe | Bakkerij Goedhart |
Bakkerij Kamstra | Bakkerij van der Kloet |
Bakkerij van der Zee | Beko Coöperatie |
Borgesius | Cloetta |
Concorp | Friesland College |
Gemeente Leeuwarden | Hellema |
Hogeschool Van Hall Larenstein | MBO Life Sciences |
Nielsen-Massey | Provincie Fryslân |
Royal Polak Spices | Royal Steensma |
Van der Meulen Holland BV | Waddenmolen |
Is dit jouw PPS en wil je iets toevoegen of wijzigen? Vul dan dit formulier in.