De belangrijkste doelstelling van deze pps is om opleidingen zodanig in te richten dat studenten/toekomstige werknemers en werknemers via BBL-trajecten in staat worden gesteld om continu te leren en zich te ontwikkelen. De pps werkt toe naar wendbaar vakmanschap in lerende organisaties in de foodsector.
De pps richt hiervoor een facilitaire leeromgeving in, waar naast het leren van kennis en vaardigheden, door nieuwe werkvormen, persoonlijke kwaliteiten en beroepshouding sterk worden ontwikkeld (oa. social labs). Via een Community of Knowledge & Practice werken bedrijven overheid en onderwijs nauw samen door te delen en te inspireren.
Land | Netherlands |
Provincie | Friesland |
Onderwijssector | mbo |
Aandachtsgebieden | Aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt Innovatie van de beroepspraktijk Leven lang ontwikkelen Verbeteren van het onderwijs |
Type samenwerking | MBO-initiatief |
Startjaar | 2018 |
Projectleider | Peet Ferwerda 06-51291964 p.ferwerda@nordwincollege.nl |
AOC Oost | Aeres Groep |
Avandis | Avebe |
Beko technologies | Bel Leerdammer |
CSK Foodenrichments cv | Citaverde |
Clusius College | Friesland Campina BV |
Friesland College | Gemeente Leeuwarden |
Helicon | Hogeschool Van Hall Larenstein |
Holiday Ice | Jacobs Douwe Egberts |
Lamb Weston/Meijer vof | Lentiz |
MBO Life Sciences | NHL Stenden |
Nevedi | Nordwin College |
Provincie Fryslan | Royal Steensma BV |
SOL | Smilde Food BV |
UWV | Vitens NV |
Wellant College | Zuivel NL |
Is dit jouw PPS en wil je iets toevoegen of wijzigen? Vul dan dit formulier in.