Via de drie actielijnen Kiezen voor food, Leren in food en Werken in food gaat het partnerschap de regio Food Valley versterken. Met als doelen het imago van de food-sector versterken, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs aanbieden door gebruikmaking van elkaars expertise en faciliteiten en het aantal mbo-gediplomeerden in de sector vergroten. De PPS richt zich op mbo-niveaus 3 en 4. Om studenten meer technische bagage te geven wordt samengewerkt met ROC A12 bij het keuzedeel productietechniek.
Land | Nederland |
Provincie | Gelderland |
Onderwijssector | mbo |
Sector | Agrifood |
Maatschappelijke uitdagingen (MMIP) | LWV - MMIP S1 Smart Technologies in Agri-Horti-Water-Food |
Tags | hybride docent |
Type samenwerking | MBO-initiatief |
Startjaar | 2016 |
Projectleiders | Herman Julsing 06-53327978 h.julsing@knooppunttechniek.nl Mark Dees 06-48136879 m.dees@groenhorst.nl |
AOC Groenhorst | Arla Foods BV |
Bieze BV | CAH Vilentum Dronten |
Christelijke Scholengemeenschap Het Streek voor Lyceum Havo Mavo Vbo Lwoo | Docomar |
Double Aces Food BV | Epos BV |
Essensor BV | Hogeschool Van Hall Larenstein |
Interovo Egg Group BV | ROC A12 |
Remeker BV | Sanorice Netherlands BV |
Silliker Netherlands BV | Stichting Christelijke Scholengemeenschap Het Streek |
Vilentum Hogeschool | Yakult Europe BV |
Ziekenhuis Gelderse Vallei |
Is dit jouw PPS en wil je iets toevoegen of wijzigen? Vul dan dit formulier in.