De belangrijkste doelstelling van deze pps is om opleidingen zodanig in te richten dat studenten/toekomstige werknemers en werknemers via BBL-trajecten in staat worden gesteld om continu te leren en zich te ontwikkelen. De pps werkt toe naar wendbaar vakmanschap in lerende organisaties in de foodsector. De pps richt hiervoor een facilitaire leeromgeving in, waar naast het leren van kennis en vaardigheden, door nieuwe werkvormen, persoonlijke kwaliteiten en beroepshouding sterk worden ontwikkeld (oa. social labs). Via een Community of Knowledge & Practice werken bedrijven overheid en onderwijs nauw samen door te delen en te inspireren.
Land | Netherlands |
Provincie | Friesland |
Type samenwerking | Mbo-initiatief |
Onderwijssector | mbo |
Aandachtsgebieden | Aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt Innovatie van de beroepspraktijk Leven lang ontwikkelen Verbeteren van het onderwijs |
Startjaar | 2018 |
E-mailadres | p.ferwerda@fcroc.nl |
Projectleider | Arry Verhage +31646633478 a.verhage@sol-online.nl |
Groene transitie in Water, Chemie en Food |
Is dit jouw PPS/initiatief en wil je iets toevoegen of wijzigen? Vul dan dit formulier in.
Partners | |
Vestigingen |