Anders Werken in de Zorg Fryslan

Sinds 3 jaar staat bij ons technologie centraal als een middel om de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten, de zorgvraag te verminderen en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Samen met 13 zorgorganisaties binnen de VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg) experimenteren, implementeren en delen we ervaringen op het gebied van innovatie en zorgtechnologieprojecten. Ons doel is om de effectiviteit en arbeidsbesparing van technologie in kaart te brengen en te onderzoeken. 

We streven naar verdere opschaling en implementatie van bewezen effectieve arbeidsbesparende technologieën, zodat onze  zorgprofessionals zich kunnen concentreren op waar het echt om draait: het verlenen van hoogwaardige zorg aan onze cliënten.

Onze visie gaat verder dan alleen de VVT-sector. We leggen ook belangrijke verbindingen met andere spelers in de zorgketen, zoals huisartsen, apotheken en ziekenhuizen. Maar ook het onderwijs speelt een cruciale rol in onze samenwerking om een toekomst te creëren waarin technologie een integraal onderdeel is van de zorg.

Samen streven we naar een zorglandschap waarin technologie ons in staat stelt om nóg beter te zorgen voor onze cliënten en waarin zorgprofessionals met vertrouwen en plezier kunnen werken.

Over ons

LandNetherlands
ProvincieFriesland
Type samenwerkingCentre of expertise
Onderwijssectorhbo
mbo
SectorICT & Digitalisering
Onderwijs & Samenleving
Zorg & Welzijn
Aandachtsgebieden(Praktijkgericht) onderzoek
Aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt
Leven lang ontwikkelen
Startjaar2020
Contact:Ingrid Breuker - Stockmann
E-mailadresingrid.breuker@anderswerkenindezorg.nl
Specifiek aanbod voor MKBNee

Werken samen met de volgende pps’en

Health NoordHealth Hub Roden

Informatie toevoegen?

Is dit jouw PPS/initiatief en wil je iets toevoegen of wijzigen? Vul dan dit formulier in.

Partners
Vestigingen