Scalda

In de bedrijfsmatig ingerichte leeromgeving van Scalda gaan studenten aan de slag met praktijkopdrachten van opdrachtgevers uit de regio. Op deze manier leren de studenten zowel de inhoudelijke kennis als de soft skills. De studenten worden begeleid door coaches van Scalda. Bovendien kunnen ze ook nog inhoudelijk geholpen worden door experts uit het bedrijfsleven.  

In totaal zijn er nu vijf bedrijfsmatig ingerichte leeromgevingen op het domein van ICT en Mediavormgeving. Elke leeromgeving is aan een bepaalde opleiding gekoppeld en kan hierdoor ook accentverschillen hebben. 

Door op deze manier te leren, bouwen de studenten meer zelfvertrouwen op en hebben de studenten het gevoel een toegevoegde waarde te zijn binnen het team. Bovendien studeren ze af met zowel veel inhoudelijke kennis als de vaardigheden zoals zelfstandigheid en samenwerken. Dit alles zorg ervoor dat de overgang van school naar het bedrijfsleven makkelijker gaat. 

 

https://www.wijzijnkatapult.nl/hcaict/werkende-modellen/de-bedrijfsmatig-ingerichte-leeromgeving-in-de-it/

About us

CountryNetherlands

Cooperates with the following Centers of Vocational Excellence

T-shore

Add information?

Is this your Center of Vocational Excellence and would you like to add or change information? Click here to request a link to edit this profile. The link will be sent the original e-mail address associated with this profile. If the e-mail address needs to be changed, please contact us as hello@wearekatapult.eu.

Center of Vocational Excellence
National CoVE Initiative